top of page

UDDANNELSE

UKRAINER CAFE - HÅNDVÆRKER MED STOLTHED

Når automatreaktionen er gymnasiet for de unge og behovet for uddannede håndværkere er større end nogensinde, hvordan får man så skabt en anden fortælling til de unge og deres forældre?

Opgave

Skab stolthed til malerfaget og giv eksempler på hvilken forskel man kan gøre med sit håndværk. 2 spændende udfordringer som Orkla House Care Danmark med maler-brandet "spekter" satte os i stævne på.

Løsning

En nyoprettet fond og digitalt univers - "Team Spekter Initiativet" - hvor malere kan søge om gratis malergrej og maling til at vise deres evner i en sammenhæng, hvor trængende får gavn af deres indsats og faglighed. 

En film, der er den første af en række initiativer, som skal gøre en forskel for stoltheden i faget og for udsatte mennesker. ”Ukrainer Cafeen” er første initiativ i rækken af Team Spekter Initiativer.

 

Sponsorat med verdensmester, europamester, dobbelt olympisk medaljetager og maler, Emma Aastrand Jørgensen. Emma vil deltage aktivt i indsatsen over de næste 3 år.

 

Nyt socialt digitalt univers, Team Spekter, hvor malere og rollemodeller viser og fortæller om deres uddannelse og færdigheder m.m.

Derudover medieindsats, ny identitet, PR, partnerskaber samt events, som alle støtter op om stoltheden og fagligheden i malerfaget med nye og positive vibes.

Sincera_Logomark_Farve_7.png
bottom of page